Contact

The Jane Antwerp
Paradeplein 1
2018 Antwerpen

+32 (0)3 808 44 65
contact@thejaneantwerp.com

OPENINGSTIJDEN

Lunch en diner van donderdag tot en met zondag.

PLAN UW ROUTE

Paradeplein 1 is een recent adres, aangezien ’t Groen Kwartier vroeger een militair domein was. Dit adres wordt nog niet door alle navigatiesystemen herkend. U bereikt ons restaurant op de site van ’t Groen Kwartier als u het volgende, alternatieve adres invoert in uw gps: hoek Boomgaardstraat en Marialei, 2018 Antwerpen.

PARKEERGARAGE

Van Luppenstraat 44A (ongeveer vijf minuten lopen van The Jane). Het is niet meer toegelaten om te parkeren in de parkeergarage aan het Paradeplein!

Wanneer u een parkeerplaats bijboekt, ontvangt u als bijlage van de herbevestigingsmail een parkeervoucher. Volgt u de instructies die hierop aangegeven staan.

Indien u geen gebruik maakt van een gereserveerde parkeerplaats, maar wel met de wagen komt, let u dan op het volgende: restaurant The Jane is gelegen in het autovrije Groen Kwartier, waar de algemene parkeerregels van kracht zijn. Het is alleen toegestaan om (betaald) te parkeren in de daarvoor aangewezen openbare parkeervakken.

Vanwege bouwwerkzaamheden in ’t Groen Kwartier zijn de parkeermogelijkheden momenteel zeer beperkt. Fout geparkeerde auto’s lopen het risico beboet of zelfs weggesleept te worden.

Voor meer informatie omtrent het reserveren van een parkeerplaats, kan u ons bereiken via +32 (0)3 808 44 65.

VAKANTIE

 

The Jane
Paradeplein 1
2018 Antwerp
Belgium
PRIVACY POLICY
MADE by LAB26