Contact

The Jane Antwerp
Paradeplein 1
2018 Antwerpen

+32 (0)3 808 44 65
contact@thejaneantwerp.com

OPENINGSTIJDEN

Lunch en diner van donderdag tot en met zondag.

We ontvangen u graag op 2 tijdstippen, voor de lunch om 12u00 en 12u30 en voor het diner om 18u30 en 19u00.

VAKANTIE 2023

Maandag 10 juli tot en met woensdag 2 augustus.

Maandag 9 oktober tot en met woensdag 18 oktober.

...

BEREIKBAARHEID

PLAN UW ROUTE

Let op, door wegenwerken in en rond Antwerpen (Kennedytunnel) kan de reistijd naar het restaurant oplopen. Bezoek www.slimnaarantwerpen.be voor meer informatie.

PARKEERGARAGE

De stad Antwerpen zal vanaf maandag 6 maart 2023 werken uitvoeren in de straat van onze parkeergarage. Hierdoor zal onze parkeergarage voor de komende 6 maanden niet toegankelijk zijn.

Wij hebben enkele andere parkeerplaatsen die wij u kunnen aanbieden, daar deze plaatsen beperkt zijn, adviseren wij u om deze tijdig te reserveren. Deze kunnen enkel per e-mail worden aangevraagd via: contact@thejaneantwerp.com. Wij hebben geen parkeerplaatsen beschikbaar voor de lunch op donderdag en vrijdag. De kost van een parkeerplaats komt op €12 en wordt toegevoegd aan uw rekening in het restaurant.

Ten slotte is er ook een Q-park parkeergarage gelegen op 10 minuten wandelen van het restaurant, voor meer informatie kan u hun website raadplegen: https://www.q-park.be/nl-be/parkeren/antwerpen/berchem-station/

Uiteraard kan u zich ook in de omliggende straten van het restaurant parkeren, de betaling kan u voldoen via een parkeermeter.

AUGUST

Samen met hotel August hebben wij een unieke samenwerking uitgewerkt. Geniet van een 2-daagse culinaire trip met op de eerste dag een diner in het August restaurant en op de 2de dag een lunch of diner in The Jane. Voor meer informatie en reserveringen, verwijzen wij u graag door: august-antwerp.com/packages.

August

 

GET DRIVEN

Laat u rijden in uw eigen wagen en geniet met volle teugen van een lunch of diner in The Jane. Boek hier uw driver naar The Jane en het aperitief wordt u door Get Driven aangeboden.

Get Driven

Contact, The Jane Antwerp
The Jane
Paradeplein 1
2018 Antwerp
Belgium
PRIVACY POLICY
MADE by LAB26