Wat zijn de menu prijzen?

Voor meer informatie betreffende ons menu en de prijzen, klikt u hier.

 

Heeft The Jane ook een lunchmenu?

We serveren 1 vast tasting menu, dit zowel voor de lunch als het diner.

Ik heb een allergie/dieetwens.

In het restaurant serveren wij 1 vast tasting menu, dit zowel voor de lunch als het diner.

Elk gerecht bestaat uit verschillende onderdelen en ingrediënten die elk een belangrijke meerwaarde brengen tot de signatuur van de keuken van The Jane. 

Ons menu bestaat grotendeels uit vis, schaal-en schelpdieren. Heeft u een allergie of voorkeur om deze niet te eten dan zal u een voornamelijk vegetarisch menu geserveerd krijgen.

Heeft u een dieetwens of allergie? Neem dan altijd tijdig contact met ons op, dan kijken wij voor u na of en hoe wij deze kunnen accommoderen.

Vanwege de samenstelling van het menu, kunnen wij volgende dieetwensen niet accommoderen:

  • Vegan
  • Glutenvrij (vanwege het gebruik van sojasaus)
  • Lactosevrij (vanwege het gebruik van boter)
  • Eieren
  • Paddenstoelen (verwerkt in bouillon)
  • Spinazie 
  • Citrusvruchten
  • Azijn
  • Rozemarijn
  • Look, ui, selder, prei (verwerkt in bouillon)

Indien u ter plaatse in het restaurant een allergie of dieetwens doorgeeft, kunnen wij u niet garanderen dat wij deze kunnen doorvoeren. Indien de impact beperkt is en wij deze kunnen doorvoeren, rekening wij een extra kost aan van €30,00 per persoon.

 

 

Wanneer is The Jane geopend?

Openingstijden  

Lunch van vrijdag tot en met zondag.

Diner van donderdag tot en met zondag.

Gesloten op maandag, dinsdag, woensdag en donderdagmiddag.

We ontvangen u graag op 2 tijdstippen, voor de lunch om 12u00 en 12u30 en voor het diner om 18u30 en 19u00.

Vakantie 2024

Maandag 29 juli tot en met woensdag 21 augustus.

Maandag 14 oktober tot en met woensdag 23 oktober.

Hoe kan ik reserveren? Wat is de reserveringstermijn?

Reserveren voor het restaurant kan binnen een reserveringstermijn van 3 maanden. Elke eerste van de maand om 8u00, zal er 3 maanden later een gehele maand vrijvallen. Voor reserveringen tot en met 6 personen kunt u alleen online reserveren via deze link.

De beschikbaarheid online is actueel en wordt automatisch bijgewerkt.

Hoe werkt de kalender op het reserveringssysteem?

Op de kalender vindt u de volgende iconen.

– Cirkel, betekent beschikbaar. Let wel uw reservering is alleen succesvol wanneer u het reserveringsformulier volledig heeft ingevuld en heeft afgesloten en wanneer u een bevestiging van uw reservering op het opgegeven emailadres heeft ontvangen.

– Cirkel met “een zandloper”: de datum is volzet, maar wachtlijst is mogelijk.

– Cirkel met “een x”: helaas zijn we op dit moment volzet geraakt. Registreren op de wachtlijst is ook niet meer mogelijk, omdat deze al heel lang is of omdat we het restaurant exclusief gereserveerd is voor een evenement.

– Cirkel met “een i’: u kan niet meer dan 3 maanden op voorhand reserveren of het restaurant is gesloten wegens vakantie.

Klik hier om naar de reserveringspagina te gaan.

Ik heb geen bevestiging ontvangen.

Indien u binnen 10 minuten na het maken van uw reservering geen bevestiging heeft ontvangen, kijkt u dan ook even uw spam folder na. Het kan zijn dat uw provider automatische bevestigingen in uw spam folder plaatst. Indien u de bevestiging hier ook niet vindt, neemt u dan telefonisch contact met ons op via +32 (0)3 808 44 65.

Kan ik ook buiten de reserveringstermijn boeken?

De reserveringstermijn voor het restaurant is 3 maanden. Via de reserveringspagina wordt aangegeven tot wanneer u kunt reserveren.

Een uitzondering op de reserveringstermijn wordt NIET gemaakt. Een aanvraag buiten de reserveringstermijn wordt dan ook niet in behandeling genomen of beantwoord.

Klik hier om naar de reserveringspagina te gaan.

Hoe werkt de wachtlijst?

Wanneer de datum een cirkel met een zandloper heeft, heeft u de keuze uzelf op de wachtlijst te plaatsen.

Een registratie op de wachtlijst is altijd vrijblijvend en kosteloos. Wij nemen alleen contact met u op, als er een tafel voor u vrijvalt. Daar wij hierbij afhankelijk zijn van eventuele annuleringen, kunnen wij u op voorhand niet aangeven of en wanneer dat zal zijn. Uiteraard hoeft u pas te beslissen of u de reservering wenst te nemen op het moment dat wij u eventueel zullen benaderen. Mocht u geen bericht ontvangen is er helaas nog geen mogelijkheid voor u.

U kunt zich voor meerdere data op de wachtlijst plaatsen.

Klik hier om naar de reserveringspagina te gaan.

Ik wil reserveren vanaf 7 personen in The Jane.

Groepsaanvragen (7-12 personen) worden per e-mail in behandeling genomen: contact@thejaneantwerp.com.

Ook bij groepsreserveringen houden wij rekening met onze reserveringstermijn van 3 maanden.

*Bij een groepsreservering vanaf 7 personen, vragen wij een aanbetaling van een voorschot van €285 per persoon.

Creditkaart garantie

Graag wensen wij u te informeren dat u steeds 2 weken voor uw aankomst een e-mail van ons ontvangt met de vraag om uw reservering te herbevestigen.

Bij deze herbevestiging vragen wij om uw reservering te garanderen mits een autorisatie op uw creditkaart (€150,00 per persoon).

Dit bedrag wordt bevroren op uw rekening maar niet afgeboekt, na uw bezoek wordt deze ook weer automatisch vrijgegeven, deze staat dus los van de betaling van uw rekening in het restaurant.

Indien u uw reservering niet nakomt (no-show) of laattijdig annuleert, zullen wij de garantie op uw creditkaart innen voor de kosten die wij hebben gemaakt.

*Bij een groepsreservering van 7 tot 12 personen, vragen wij een aanbetaling van een voorschot van €285 per persoon.

Kan ik bij jullie parkeren?

Graag wensen wij u te informeren dat u de mogelijkheid heeft om een parkeerplaats te reserveren in onze privé parkeergarage, deze is op ongeveer 5 minuten wandelen van het restaurant.

Een parkeerplaats komt op €12, deze kost wordt toegevoegd aan de rekening in het restaurant.

U kan deze reserveren bij het maken van uw reservering online of nadien aanvragen per e-mail via: contact@thejaneantwerp.com.

Ten slotte is er ook een Q-park parkeergarage gelegen op 10 minuten wandelen van het restaurant, voor meer informatie kan u hun website raadplegen: https://www.q-park.be/nl-be/parkeren/antwerpen/berchem-station/

Uiteraard kan u zich ook in de omliggende straten van het restaurant parkeren, de betaling kan u voldoen via een parkeermeter.

Ik heb een vraag over een bestaande reservering.

Heeft u reeds een reservering en hier een vraag over? Gelieve ons te contacteren via contact@thejaneantwerp.com met melding van uw vraag en uw reserveringsnummer. Deze vindt u op de bevestiging van uw reservering. Mocht u hier niet over beschikken, kunt u altijd nog telefonisch contact met ons opnemen. U kunt ons bereiken van woensdag tot en met zaterdag van 10u00 tot 15u00 via +32 (0)3 808 44 65.

Is The Jane rolstoeltoegankelijk?

Het restaurant beschikt over een lift en is derhalve rolstoeltoegankelijk.

Graag vernemen wij de aanwezigheid van een rolstoelgebruiker op voorhand, zodat wij een geschikte tafel kunnen toewijzen.

De bar wordt vanwege de hoogte van de barkeuken waar u aan zal plaatsnemen, afgeraden voor rolstoelgebruikers.

Zijn honden toegestaan?

In het restaurant zijn kleine honden (tot 5 kilo) toegestaan.

Graag vernemen wij de aanwezigheid van een kleine hond op voorhand, zodat wij een geschikte tafel kunnen toewijzen.

In de bar zijn er geen honden toegestaan.

Beschikt The Jane over waardebonnen?

U kan onze waardebonnen aankopen via onze shop online. 

Onze waardebonnen staan in voor een geldwaarde en zijn steeds 2 jaar geldig.

Wanneer u de waardebon heeft aangekocht, krijgt u een e-mail ter bevestiging van uw aankoop. In deze e-mail kan u een link terugvinden om uw waardebon in Pdf-bestand te downloaden.

Elke waardebon heeft een unieke verificatiecode en -nummer, deze kan men invullen bij het maken van een reservering online.

Kan ik het restaurant exclusief afhuren?

U heeft de mogelijkheid om het restaurant exclusief af te huren voor maximaal 60 personen, aanvragen hiervoor kunnen enkel in behandeling worden genomen buiten onze reserveringstermijn van 3 maanden met uitzondering van onze vakantieperiodes en vaste sluitingsdagen (maandag, dinsdag, woensdag en donderdagmiddag).

Wij hanteren alsook een minimum afname van 60 personen, dit is een vastgestelde kost ook als u met minder personen aanwezig zou zijn.

Wij delen u graag mee dat “de culinaire beleving” centraal staat voor The Jane en ook voor haar gasten, dit is niet onderhevig aan aanpassingen of uitzonderingen. Activiteiten zoals speeches, optredens, live bands, workshops, ... vallen buiten het concept dat wij hanteren. Alsook werken wij met een vast tasting menu, walking dinners zijn niet mogelijk.

U kan uw aanvraag indienen via: events@thejaneantwerp.com.

Mijn vraag staat er niet bij. Hoe neem ik contact met jullie op?

Via de veelgestelde vragen proberen wij u al verder te helpen. Staat u vraag hier niet bij, neemt u dan telefonisch contact met ons op. U kunt ons bereiken van woensdag tot en met zaterdag van 10u00 tot 15u00 uur via +32 (0)3 808 44 65.

The Jane
Paradeplein 1
2018 Antwerp
Belgium
PRIVACY POLICY
MADE by LAB26