The Jane Table

The Jane Table zit op de vierde verdieping van een prachtig gerenoveerd pand op de PAKT-site in Antwerpen. Deze nieuwe hotspot verenigt spelers uit de wereld van creativiteit, innovatie en gastronomie in een zevental gerenoveerde industriële panden. Je waant je op een dak in Brooklyn als je via het kantoor van Nick Bril binnenstapt in de tasting room met een lange eettafel voor twaalf personen. Aanpalend zit de vrijstaande keuken en het terras dat leidt naar een gigantische daktuin.

The Jane Table

In The Jane wordt topgastronomie gebracht voor een telkens volledig bezet restaurant en bar en verloopt alles gesynchroniseerd en afgemeten. The Jane Table is in zekere zin het tegenovergestelde: er is tijd voor direct contact met een kleiner gezelschap, de chef kan dicht bij zijn gasten zijn en een intieme, huiselijke sfeer wordt hier nagestreefd. Deze unieke plek kan ook afgehuurd worden voor meetings, al dan niet in combinatie met een lunch in The Jane of haar Upper Room Bar. Alle meetingfaciliteiten zijn op locatie aanwezig en The Jane voorziet in een vlotte service. Meer informatie hierover is te verkrijgen via contact@thejaneantwerp.com.

The Jane Table, Interior

Upper Roof

Duurzaamheid is ook één van de pijlers waarop we met The Jane willen inzetten en verder willen bouwen. Onze daktuin bevindt zich in het PAKT, onder begeleiding van dakboer Bram Stessel van De Volle Grond. Tweemaal per dag worden hier, tijdens het zomerseizoen, verse kruiden en mooie bloemen geplukt om de gerechten nog meer fraîcheur en kracht te geven.

Pakt, Upper Roof
The Jane
Paradeplein 1
2018 Antwerp
Belgium
PRIVACY POLICY
MADE by LAB26